mandag 15. september 2014

Laks og grønnsaker på bålet

Jeg feirer at det er 15. september og igjen lov til å tenne bål i utmarka! Denne uka kommer jeg til å legge ut lettvinne forslag til mat på bålet.
Laksefileter med smør, salt og sitronpepper pakkes i aluminiumsfolie. (Ja, jeg vet at aluminium ikke er bra, så har dere gode substitutter så vil jeg gjerne vite!!!)

Både fisk og grønnsaker kan kuttes og pakkes før du drar hjemmefra og bare legges i glørne på bålet. Dette er arkivbilder fra påska i år, vi brukte en gammel rist oppå bålet.


Kan du tenke deg et vakrere "kjøkken"?



Vi hadde også litt pasta og rømme til.

Middagen er servert!

1 kommentar:

  1. Herlig med "ordentlig" mat og ikke bare pølser og fiskeburgere, som det går mye av hos meg.

    All grunn til å feire bålsesongen!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...