Bilder fra i går, med gode venner på besøk:
Hvorfor ikke nye desserten utendørs, nå som temperaturen er på rett side av 0?
(ja, det er fortsatt litt kaldt, så vi bruker godt med klær)
Vi fant ut at en halv banan var nok til hver - de var så store.
Vi skar et snitt i dem og puttet inni sjokolade, enten kokesjokolade eller melkesjokolade.
Ikke alle er like glad i banan og sjokolade, så da ble det eple rullet i kanel og sukker.
Eplet grilles og glaseres over glørne.
Bålet tenner vi i denne "gryta" rett i utkanten av plena.
Bananene, innpakket i aluminiumsfolie, ble lagt på glørne.
De trenger ikke kjempelang tid. Det er godt når de er lunkne og sjokoladen begynner å smelte. Blir de for varme, blir de bare kokt og smaker ikke sååå godt.
Fjern folien og bananskallet.
Server med vaniljeis! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar