onsdag 21. august 2013

Hagens sitteplasser III

...de uferdige
"Rosebenken" min.
Vi lagde først en lignende benk her, men fordi grunnarbeidet var litt dårlig, måtte vi ta det opp igjen. Vi har ikke kommet lenger enn dette i gjenoppbyggingen, dvs vi mangler ryggstøtten. En annen viktig ting vi mangler er jo selve ROSENE! Det viser seg at søte, romantiske lyserosa roser (som jeg så for meg skulle omkranse benken) er litt lite hardføre, og i herdighetssone 8 er det ikke bare lett å få det til! Men vi gir oss ikke! Neste sommer skal vi fortsette med dette prosjektet, tenker jeg.


I et annet hjørne av hagen holder vi på å stramme opp med skifer-mur. Her ser jeg for meg at vi også kan ha noen skiferheller på bakken, og at denne lille sittegruppa kan stå. Ser dere potensialet?

Denne benken er jo forsåvidt ikke uferdig. Mannen i huset har laget den helt selv, for 10 - 11 år siden! Nå trenger den å pusses, men vi er ikke helt sikre på om vi skal male den eller olje den eller hva vi skal gjøre. Plasseringen er vi egentlig fornøyd med, utafor verandaen vår, men det må jobbes litt mer med underlaget. Vi er kanskje litt steingale, og har startet med en stooor skiferhelle, men tenker å bygge ut steinområdet litt.

Så da har vi da noe å jobbe med neste sommer også!

4 kommentarer:

 1. Så greit når man slipper å sitte og tvinne tommeltotter og lure på hva man skal gjøre! Vi har funnet ut at vi bør utvide kjøkkenhagen langt inn på plenen for å få plass til alt vi vil dyrke, i tillegg til at vi i kveld bestemte oss for å bygge drivhus i løpet av høsten så det er klart til våren. Kjekt med litt prosjekter ja!

  Er forresten også imponert over alle sitteplassene deres. Kanskje vi også burde lage noen sånne...

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy - gleder meg til å se drivhuset etterhvert. Er veldig imponert over alt dere får til å dyrke!

   Slett
 2. Imponerende, imponerende, imponerende... :-) Dere kunne ikke tenkt dere en liten "ferietur" nordover neste sommer? Skal få bo helt gratis i et ikke helt ferdigoppussa hus.... ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. hi hi... fristende... Men ser vel ut til at det blir nok å finne på i "ferien" her hjemme!

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...