Sjøl om det hadde spart meg for mye arbeid, valgte jeg i går å bruke tida etter jobb på å pakke sekk og klargjøre ute-middag i stedet for å dekke på bordet inne.
Pannekakerøra putta jeg i ei flaske, tomatsuppa på en termos (og den lagde jeg faktisk helt fra bunn, ikke noe toro, altså! Men det var greit å lage den ferdig hjemme - man kan sjule mye med en stavmikser...)
Skal love dere mannen ble imponert da han kom syklende hjem og møtte oss fire andre med full oppakning! Rent teknisk er det jo mye enklere og kjappere å mette en hel familie med pannekaker stekt innomhus, men smaken, opplevelsen og bållukta går man jo glipp av da!
Vi kan fortsatt plukke store, gode blåbær her!
Ferskere blåbær"syltetøy" får du ikke!
Til og med ettermiddagskaffe fikk vi tid til ute i skogen!
Det er ikke alltid vi rekker det hjemme/ inne nemlig i et mylder av andre ting vi burde gjøre...
Så flinke dere (du) er! Pannekaker lager vi nesten aldri og i hvert fall ikke på bål.
SvarSlettVi har spist mest middager fra frysern denne uka. Ikke halvfabrikata, men rester av tidligere hjemmelagde måltider som nærma seg grensa for å bli verneverdige. Greit å kombinere kjappe måltider med tømming av fryser når man skal prøve å male hus før kveldsdoggen slår ned.