lørdag 23. mai 2015

tre-retters middag ute i skogen

NB: Disse bildene ble tatt 11.4., for å markere bålforbudet fra 15.4.

 Forrett: Gryllspyd med valgfritt innhold...

Hovedrett: Pizza. Helt tilfeldig ble det at vi gikk for ferdig bunn (halv pris pga dato...), men det var jo genialt på tur! Ellers hadde vi nok brukt pitabrød. Er heller ikke vanskelig å lage ferdig en pizzadeig hjemme for å ta med, men det avhenger kanskje av både temperatur og hvem du er på tur med.

 Vi stekte to pizzaer på ei stekehelle. Den første ble litt svidd under. Klok av skade bretta vi pizza nr 2, slik at den ble perfekt stekt!


Til dessert gikk vi for karamelliserte stekte epler. Vi fjernet kjernen, fylte dem med litt smør, brunt sukker, kanel og mandler.



 Men vaniljekesam (og kaffe) til var det en perfekt avslutning på måltidet!

2 kommentarer:

  1. Her var det mange gode tips. Jeg må si at dette imponerer meg. Tre-retters-på-tur. Jøjje meg! RIktig god pinse.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...