søndag 11. oktober 2015

Høstferie 2015

Vi pleier jo å dra på høstferie. En liten pause med kulturelt påfyll. Overnatte på hotell og besøke museer og sånn. I år var vi tvil. Å reise med større unger er ikke enklere, sånn som jeg forestilte meg da de var små og uregjerlige. Snarere tvert om er min erfaring. Riktignok kan de kle på seg sjøl, de kan bære egen bagasje, man trenger ikke vogn og bleier, men de er ikke så enkle å få med på ting lenger. Sånne ting som jeg vil. 
Siden denne bloggen kom til har vi vært i

I år bestemte vi oss i siste iten for å ta en Hardager-tur. Det er kjempelangt å kjøre, og dit er det vanskelig å ta tog. Mannen hadde bare fri mandag og tirsdag, så det ble mye kjøring for lite tid. Men det ble tid med (sviger)familie og vi hadde det veldig bra. Vi bodde til og med i et hus med internett (ikke på noen av familiehyttene), og det var 13-åringen fornøyd med.

Det ble også en stopp på Fagernes Camping.
 Fantastisk flott campingplass! Anbefales!


 -og hva gjør det vel å kjøre langt når omgivelsene er så vakre? 
(Hardangervidda)

Flere høstferie-innlegg kommer!

1 kommentar:

 1. This way my associate Wesley Virgin's report launches in this SHOCKING AND CONTROVERSIAL VIDEO.

  You see, Wesley was in the army-and shortly after leaving-he unveiled hidden, "mind control" tactics that the CIA and others used to get anything they want.

  As it turns out, these are the exact same SECRETS many celebrities (notably those who "come out of nothing") and top business people used to become rich and famous.

  You've heard that you only use 10% of your brain.

  That's because most of your brain's power is UNCONSCIOUS.

  Maybe this conversation has even taken place INSIDE your own brain... as it did in my good friend Wesley Virgin's brain seven years back, while driving an unlicensed, garbage bucket of a car with a suspended license and $3 on his banking card.

  "I'm very frustrated with going through life check to check! When will I get my big break?"

  You took part in those types of conversations, right?

  Your success story is going to happen. Go and take a leap of faith in YOURSELF.

  WATCH WESLEY SPEAK NOW

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...