fredag 26. juli 2013

Lag sjøl: hengekøyestativ


Hengekøyestativet har jeg vist fram før, men i disse varme tider føler jeg behov for å uttrykke hvor fornøyd jeg er med det!!!
Etter min mening er dette noe alle bør ha i hagen sin!
Det er til og med bedre enn to trær i passelig avstand til hverandre, våger vi å påstå!

Det finnes hengekøyestativ å få kjøpt. Jeg synes de ser litt spinkle ut. Vårt flotte stativ har min kjære laget av noen grove materialer, som var uegnet til snekring ellers (laftestokk som hovedstokk, 5"5" som "bein" og 3"5" som skråstokk til å henge køya i).
Stokkene er felt inni hverandre ved hjelp av motorsag. Hullet til skråstokken er også laget med motorsag. Det er laget så trangt som mulig (måtte slås ned med slegge). Alt er i tillegg plugget med kosteskaft.

Kraftig "grisehale" til oppheng. Gjør det enkelt å hekte køya av og på, samtidig som det er trygt.Slapper dere av i hengekøya i sommervarmen?

2 kommentarer:

  1. NICE!! :) Det så ut som et stativ som tåler kos og bruk! Kjekt med en kreativ og handy kar i huset. Tror jeg må begynne å sende noen linker herifra til min.

    Vi har ikke begynt på uteområdet vårt ennå. Mye tips & inspirasjon å hente. Hjemmelaget er best og har mest sjarm uansett :D

    God helg!

    SvarSlett
  2. Genialt! Skulle gjerne hatt slik stativ og hengekøye ja :-))

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...