tirsdag 30. juli 2013

ut på tur - noen ganger litt sur...

... som for eksempel når man skal på topptur med barna for å få klipp på "5-på-topp"-kortet, og man får følelsen av at turlaget er en hemmelig klubb, for "ingen" aner hvor man skal starte å gå ifra... Og kartbladet man skal bruke, der toppen forsåvidt er tegna inn, har ingen stier som leder til toppen!
Det er ikke første gangen jeg har fått denne følelsen, nemlig, derfor blir jeg litt irritert. Og det blir ikke alltid en vellykket tur med barn når man går litt på måfå. Det endte uansett med at vi snudde på gåturen vår, og kjørte bilveien (!) til toppen. Ungene følte seg snytt for en gåtur, og var egentlig ganske sure! Så bra! Da betyr det at de liker å gå på tur!
Fin utsikt var det uansett!
Søte kusiner skuer utover bygda vår.

Happy var også med.

2 kommentarer:

  1. Så kjedelig at dere ikke fikk gått på toppen, men veldig bra at ungene følte seg snytt for gåturen da hehe :-)

    SvarSlett
  2. Oi da... kjenner virkelig til den følelsen der. Har noke som heiter Fjøre til fjells vdr i Sykkylven også 12 turer av forskjellig vanskelighetsgrad. Ikkje alltid der er merka, null sti og man aner faktisk ikkje kor man skal.... men som både du og Monica skriv, bra dei føler seg snytt for turen og viser dermed at dei faktisk liker å gå tur :))

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...