søndag 3. november 2013

Søndagstur

...sammen med 9 åringen.
Det er så ett å bli fanget av hverdagen, og når helga kommer er det så mye man burde gjøre. Vaske, rydde og alt det kjedelige der... Riktignok gir deg meg en god følelse når vi endelig har vært flink og rydda hemsen, eller garasjen, men av og til må man bare ta seg en tur ut. Ikke alle i husstanden er like ivrige på å komme seg ut, men for 9 åringen er det noen ganger et must å komme seg litt ut og bruke kroppen. Derfor pakket han og mor sekken og dro ut på søndagstur i dag!
Det var ikke akkurat så kaldt i været, men det var friskt. Ingen av de andre turgåerne vi så vurderte å sette seg ned akkurat, men vi hadde med fyrstikker, kaffekjele og toastjern! Skal love dere at det ikke var lett å få fyr i dette været. En ting var at alt av never og tørrkvister var ganske bløtt, men det verste var all vinden som blåste ut flammen før noe tok fyr... Vi ga oss ikke så lett, og fyr ble det! Gøy å ha prosjekter på tur, da blir man ikke kald! Også for en mestringsfølelse når vi greide å få til bålet uten av super-speiderpappa var med oss på tur!
(hvordan det gikk da jeg og 5 åringen prøvde på det samme tidligere denne uka kan du få lese om her på bloggen i morgen...)

En tynn ishinne på tjønna. Fristende å leke med.

Har du sett noe så deilig?
Det smakte vannvittig godt!

Også kakao, da, (ok, det er rett i koppen) det må man ha på tur!


3 kommentarer:

 1. Ser ut som en fin tur!
  Vi må definitivt skaffe oss et slikt toastjern!!

  SvarSlett
 2. Så ut som en fin tur ja, og jeg fikk også lyst på slikt toastjern :-) Hvor får man tak i det? Så bare såååå godt ut!!

  SvarSlett
 3. Så koselig det så ut! Heldige Olav som fikk vær med mamma på tur :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...