tirsdag 12. august 2014

Soving i primitiv camp!

Under speiderleiren i Asker var det et område som ble kalt "primitiv camp". Det ble arrangert en rekke kurs der for ledere, alt fra mattilbereding til sliping av redskaper. Kjempespennende! Der fantes også ulike primitive skjul og bygg, som speiderne stod fritt til å prøve ut så sant det var ledig. Det eneste man måtte ta med seg var sin egen sovepose.
Bak denne primitive campen stod i all hovedsak "Veidemannen" Eirik. Han kjenner vi godt, så det ble mange turer innom Primitiv Camp. Vår egen 10-åring bestemte seg for å teste ut denne lille gresshytta ei natt. Den er virkelig lita og klaustrofobisk, men det er meningen, da din egen kroppsvarme skal sørge for at du holder deg varm.


Jeg synes 10-åringen vår var skikkelig tøff! Helt alene en regnfull natt. Det hører med til historien at han våknet i halv fem-tida på morgenen og ikke fikk til å sovne igjen, så han ble litt trøtt utover dagen...

Veidemann Bushcraft har sin egen hjemmeside, facebookside og youtube-profil, der du kan lære mange primitive teknikker. Han skal også holde kurs i høst, tror jeg. Kanskje det er noe for deg?

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...