Pinnebrød er kjekt å lage seg på tur. Deigen er enkel å kan lages på slump, og det er veldig greit å lage den før man går ut, og bare frakte den med seg i en boks eller pose. Ulike smakstilsetninger gjør brødene litt bedre og mer spennende.
Oppskrift:
2 kopper mjøl
1 ts bakepulver
litt vatn
Eltes sammen til en passe deig. Tilsett litt salt og kna den godt. Rulles til en lang pølse som surres på en pinne. Utfordringen er å få det gjennomstekt... Fort gjort at det blir svidd utapå og rått inni, men gode glør og endel tålmodighet hjelper på.
Grillpinne må spikkes. Treåringen får prøve seg... |
Går an å surre brøde rundt pølse og grille det sammen |
Her har jeg tilsatt vanlig kvitost i deigen, for en litt mer spennende smak. |
Til kaffen blir det selvfølgelig dessert i form av pinnebrød penslet med vatn og dyppet i en pose med brunsukker. Mmm... |
Jeg håper vi kan få være med dere på skogstur til sommeren ;o)
SvarSlett