søndag 22. april 2012

Å spise ute

Noen jeg kjenner pleide å spise ute fast en gang i uka. Folk lurte på om ikke det ble fryktelig dyrt, for å spise ute er jo synonymt med å spise ute på restaurant, men de spiste rett og slett UTE! Det er et eksempel til etterfølgelse, syns jeg! (Jeg vet forresten ikke om de gjør det fortsatt?) Men det skal legges til at de er to voksne mennesker, med ingen andre forpliktelser enn seg selv. 
Man trenger ikke legge lista så høyt, tenker jeg, vi har ofte hatt bål i skråninga utafor huset, alt kan være kappet og klart før man går ut, man kan ha suppe på termos osv osv. Flere forslag? 
Uansett handler det om å ha det hyggelig, det må ikke ta mer enn det gir!
Bilder fra tidligere matlagingsøkter ute i skog og hage:3 kommentarer:

 1. Hurra!

  Spise ute er veldig, veldig bra! En termos med pølser, en pakke lomper og noe ketchup er veldig lett å ta med til en fin spise/utsiktsplass. På vinteren kan en pose turmat og en termos med varmt vann være fint. Ellers kan vi anbefale boka "Mat på tur - kunsten å imponere med et stormkjøkken" av Jon Söderlund og Erling Kagge. Har også med hell hatt med ingredienser til hjemmelaga guacamole og salsa på kajakktur (fint å slippe å bære med seg alt på ryggen). -Eller bare pakke en piknik-kurv med brød, pålegg og frukt og ta med ut på verandaen eller plenen.

  Ja til å spise mer ute!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra! Som du sikkert skjønte, var det dere som var inspirasjonen min! Ønsker at dere lager dere en turblogg snart - slik at vi kan inspireres enda mer! Sjøl håper jeg å komme med flere innlegg om mat her også utover sommerhalvåret...

   Slett
  2. Har vurdert det selv, altså å lage en turblogg :)
   Eller en blogg med litt av hvert - både tur, mat, hage, hus og annet vi holder på med. Må bare ta meg sammen og gjøre noe med det, ikke bare gå og tenke på det!

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...