lørdag 6. april 2013

Et alternativ til pølser

Det er ikke til å komme i fra at pølser er enkel og grei turmat. Enkelt å pakke, det søler lite, ungene liker det osv... Men det må da finnes noen gode alternativer? Forslag mottas med takk!
Sjøl spiser jeg ikke kjøtt, og pølser er vel knaptnok kjøtt ettersom jeg har forstått, men det går endel pølser hos oss også i disse tider.
Sist skitur hadde vi med en liten rist i sekken. I tillegg hadde vi hamburgerbrød, karbonader, FISKEKAKER, på forhånd oppkappete tomatskiver og agurkskiver, og ferdighøvlede osteskiver. NAM! Ikke mye vanskeligere enn pølser, det.

2 kommentarer:

  1. Pølser er lettvint, og ungene spiser det uten særlig problem så det er ikke rart det ofte blir med.. :) Å grille brød med hvit eller brun ost er en klassiker her, og jeg tror suppe kan bli et greit alternativ bare de blir litt større. Fiskeburger så absolutt ut som et supert forslag! :)

    SvarSlett
  2. Nam, den burgeren så kjempe god ut :-) Fiskeburer er en favoritt her også, sunn, god og enkelt turmat. Ellers er det jo mye godt man kan putte i folie og grille som f. eks laks og grønnsaker. Suppe i termos er også et enkelt og godt alternativ. Eller man kan lage pizzasnurrer hjemme, pakke de inn i folie og så er det bare å varme de opp...

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...