søndag 24. mars 2013

Ekte påskekyllinger!


 I år, som i fjor, har vi fått oss ekte påskekyllinger, ruget fram i barnehagen som far i huset jobber. I fjor viste det seg at 5 av åtte kyllinger var haner, og rasen var avlet fram for å sitte i små bur = ikke særlig hardføre eller gode på å være frittgående... Vi håper på bedre lykke denne gangen. Ungene er så flinke med dem, og kyllingene virker allerede mer sosiale enn dem vi hadde i fjor. Til forskjell er disse også mer spraglete i farget og lettere å se forskjell på, så barna har allerede hver sin favoritt, med navnene Tigergutt, Soya og Tornerose. I tillegg har vi Påskelilje, og to er fortsatt navneløse. Gode forslag mottas med takk!

De bor foreløpig i en stor pappeske med varmelampe over.

5 kommentarer:

 1. Lilla søta hønan Agda?
  Fru Klukk?
  Dolly?

  SvarSlett
  Svar
  1. mmm, gode forslag! Tas med videre til familierådet for avstemning!

   Slett
 2. Så herlig for ungene! Morsomt å finne på egne navn :) Ungenes forslag pleier som regel være de beste ;)

  SvarSlett
 3. Å så herlige de var, kan tenkte meg det er bra kjekt for ungene med sine egne kyllinger. Får håpe de er litt mer hardføre enn de forrige da.... Fortsatt god påske :-)

  SvarSlett
 4. Søøøøte! Min sønn har alltid drømt om små gule kyllinger, og no er han 14 år men fremdeles ikkje holdt en gul nyfødt en. Trur eg må gjere noko med det. Håper barna får stor glede av desse :))

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...