fredag 15. mars 2013

jeg syr vindvotter

Jeg trenger nye vindvotter. De jeg har er så tungvinte  med stramminger både her og der. Jeg vet det finnes mye bra å få kjøpt, men det koster jo så masse!

Jeg gikk altså i gang med matpapir, penn og saks og ordnet meg et mønster. Tok utgangspunkt i allerede eksisterende vindvotter. Jeg vil sy meg svarte, men var litt redd for at mønsteret ikke var helt optimalt ennå, så sydde noen grønne først. 

Resultat: Ikke så verst. Litt trang tommel.
(mangler fortsatt strikk nederst også)


Bevernylon fra Stoff og Stil.
Overkommelig pris for et par vindvotter, det...?

Fortsettelse følger (forhåpentligvis).


3 kommentarer:

 1. Så flink du er da, men gode vindvotter er jo veldig viktig for at turer og naturopplevelser ikke skal ødelegges av kalde hender.
  God helg fra Marit.

  SvarSlett
 2. Wow! Jeg er så imponert! De var knalltøffe, jeg blir så henfallen av beundring når folk bare disker opp med de stiligste håndarbeidssaker..det virker umulig i mitt hode :) Takk for bursdagshilsen forresten :) God helg til dere :)

  SvarSlett
 3. Hei. Jeg leter så etter mønster til vindvotter for barn. Syns det er vanskelig å lage det selv. Trenger å sy for 3, 4, 5, 6 åringer. Kan du hjelpe meg å lage mønster og eventuelt sende meg mønster ? Du skal få adressen og jeg betaler selføgelig. Ingvill

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...