søndag 31. mars 2013

Påska vår

Hytta til besteforeldrene mine er for meg synonymt med påske! Vi var der i år som i fjor. Hytta ligger ikke ved bilvei. Vi må bære/ dra med oss det vi trenger av mat, vann og klesskift (og det er ikke så rent lite for en familie på fem...)Ingen luksushytte, men den er så fin allikevel! Skiløypa går rett forbi. Hver dag forløper seg omtrent slik: etter frokost går ungene går ut og leker   med barna på nabohytta mens vi voksne hører på Påskelabyrinten på nrk P1. Klokka 11 er vi klar for skitur. Innover løypa? Rundt sjøen? Framover? Oppover? Mange gode valg til varierte skiturer!  Man går et godt stykke, finner seg et sted å raste, grille og leke, før man kommer tilbake til hytta på ettermiddagen. Ungene trenger kanskje et klesskift, og så er det ut å leke igjen. Med brennende kinn spiser vi kveldsmat foran peisen, spiller kort og yatzi og legger oss tidlig, for å være klar til en ny tilsvarende dag. 
Slik var også min barndoms påske. Glad ungene får lov til å oppleve det samme!

Solo hører selvfølgelig med i påska!
Barn på omtrent samme alder i nabohytta er helt klart en suksessfaktor. Det var det også i forrige generasjon da jeg og mor til disse barna lekte dagen lang...

Flere innlegg knytta til påska kommer nok...

1 kommentar:

  1. Så herlig! Og så gøy at dere har fått unger "samtidig", det må være supert for ungene :) Luksushytte er nok fint det også, men det er liksom ikke hytte lenger da i mine øyne. Fantastiske dager og herlig beskrivelse. Jeg lengter mot lengre hytteopphold nå :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...