onsdag 6. mars 2013

Votter

Selv om det fester seg snø på dem og de blir våte, er ullvotter utrolig gode uansett! Og man holder seg varm! Også er det så stas når ungene kommer og bestiller votter!
Strikker oftest enkle votter, med litt tjukt garn på litt tynnere pinner, også liker jeg å applikere på noe (bruker ullfilt) for å gjøre dem litt mer unike.

I kveld er det lysløyperenn for far i huset og de to yngste, mens jeg og 10-åringen er litt sjuke og late, så vi skal steke vafler til de kommer hjem igjen!

6 kommentarer:

 1. De ullvottene var kjempe fine, flink du er :-)

  SvarSlett
 2. Så fine votter! :) Du er imponerende :)

  SvarSlett
 3. Anbefaler deg å skrive litt mer utfyllende og bruke retteprogram når du skriver. Det kan og være lurt å ha litt mer informative bilder på bloggen din.

  SvarSlett
  Svar
  1. ok...? hva har du problemer med å forstå?

   Slett
 4. Kjempefine vottar! Enig i at strikka ullvottar er det aller beste. Ungane mine vil berre bruka det! Dyns bloggen din er velskrevet med fine bilder. Anonyme, lite utfyllande tilbakemeldinger er lov å oversjå viss ein ønsker det;)
  Silje

  SvarSlett
 5. Søte votter!! :) sånne kunne ej tenkt å hatt sjøl!! Og rettskriving, hallo! Blogg e personlig og man setter sitt særpreg på den me sine ord og uttrykk. Sjarmen ved blogg ;) vil man ha rettskriving, kjøp et ukeblad!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...