mandag 13. oktober 2014

Å reise kollektivt

Vi har altså vært ute og reist i høstferien.
Vi hadde vunnet en opplevelsesferie i Bodø, men selve reisen dit var ikke inkludert. Vi hadde jo flere alternativer, men av miljøhensyn flyr vi aldri. Dermed var det utelukket. Det er ganske langt til Bodø fra her vi bor, så en biltur ville bli veldig lang, og siden veien ikke var målet denne gangen, falt vi ned på tog. Vi liker dessuten å kjøre tog, og velger helst det hvis vi skal ut å reise. Det ble natt-tog på oss og siden vi er fattige/ gniene valgte vi ikke sovekupé. Vi bestilte i god tid og fikk billige billetter. Og turen gikk som en drøm!
Tenk å våkne opp til dette da! (riktignok litt stiv i nakken...) NSB har også tepper, puter, masker og ørepropper på sine nattavganger, så hele den bagen med puter og pledd vi hadde med hjemmefra var strengt tatt unødvendig, men gode å ha likevel.

Siden vi skulle bevege oss over litt avstander fant vi ut at det var lurt med leiebil et par dager. Null stress.

Og etter at bilen var levert og vi befant oss i urbane strøk var det ikke noe problem å finne bussholdeplasser for å komme seg rundt omkring.Turen hjem var like lang (15 timer inkl. litt venting ved bytte av tog), men disse tre super-barna er heldigvis glad i lydbøker!

Jeg anbefaler denne måten å reise på!

1 kommentar:

  1. Nå har hele familien lest og sett bilder inne hos deg..! :) Veldig gøy for alle sammen :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...