tirsdag 21. oktober 2014

Norsk luftfartsmuseumI høstferien vant vi inngang for hele familien på Norsk luftfartsmuseum i Bodø. Vi, som ikke er så glad i fly, var litt skeptiske først, men det var jo kjempegøy der! Minner kanskje litt om teknisk museum, bare at det meste handler om fly, både sivil luftfart og militær luftfart. Dermed blir det som en historietime (eller to!) Vi fikk også prøve flysimulatoren.

I tillegg var det LEGO-weekend akkurat da vi var der, 
og det passet oss midt i blinken!

Det aller beste for oss var allikevel Doktor Proktors sensasjonelle samling av "Dyr du skulle ønske ikke fantes". Vi er stor fan av bøkene om Doktor Proktor av Jo Nesbø. Har hatt dem som høytlesning og som lydbok for hele familien, vi har sett teaterstykket og vært på kino og sett filmen.


Det hele toppet seg da 6-åringen bestemte seg for å guide oss rundt til slutt (etter at 10-åringen hadde tatt oss med på en runde i militæravdelingen, der han kunne litt mer enn oss andre, så hun var tydelig inspirert). Hun tok oss med tilbake til Proktor-utstillinga og det tok helt av! Jeg lo så jeg holdt på å tisse i buksa! Tydelig at hun har vært på noen omvisninger før, for hun hadde absolutt terminologien inne. I tillegg slo hun over til"svorsk" (hvor fikk hun det fra?) Det var hysterisk morsomt, sjøl om storesøsknene holdt på å bli sprø.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...