søndag 26. oktober 2014

Heldigvis leeenge igjen til jul...

...men å ta bilder til julekort skulle man kanskje begynne med?

Jeg gjorde et tappert forsøk i helga. Fant alle de tre nisseluene jeg strikka for et par år siden til og med! Vi dro på hytta. Det var ikke noe snø der heller. Ungen ble bestukket med både det ene og det andre for å være samarbeidsvillige. Men tre stykker som smiler og står slik jeg hadde sett det for meg på engang...? Nei, det er nok ikke mulig. Hun som snart er tenåring syntes det var helt naturlig å beholde de store solbrillene med gullinnfatning på, den tannløse seksåringen smilte så godt hun kunne på kommando, men det blir jo et litt skremmende smil. 10-åringen ble stående i skyggen uansett hvordan jeg gjorde det, og tror dere ikke skyene la seg så lavt at ikke engang utsikten var noe å skryte av. Nei, vi må nok ut å ta flere bilder. Og de skal helst ikke være så oppstilt. Men jeg liker tanken på å få med alle tre barna på julekortet, og det er utfordrende nok.


Skjønner dere?
De sukkersøte julekortenes tid er kanskje forbi?

2 kommentarer:

  1. Hahaha, du, vi prøvde på det samme for et par dager siden. Alle var nydusja og de tre eldste var ikledd det samme antrekket. Rød bukse til og med, perfekt til julekort. Jeg knipset noe sånt som 30 bilder. Tror du ett eneste var duganes? Nope… :-D

    SvarSlett
  2. Hihi, kjenner meg igjen. Herlig skrevet og basert på erfaring kjenner jeg :)) Jeg var heldig i år og for første gang - alle 6, både store og små, er med på julekortet. En førstegang og rekordtidlig utsending.

    Koselig å stikke innom her. Nyt førjulstiden - ser så kjekt ut det kafèbygget deres :D

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...